Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліцейські Донеччини заступили на цілодобову охорону виборчих дільниць

168915 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відсьогодні виборчі дільниці охоронятимуть близько 3600 співробітників органів внутрішніх справ. Для оперативного реагування на порушення під час виборів створені додаткові патрулі та слідчо-оперативні групи.

З 25 березня поліція Донецької області переведена на посилений варіант несення служби. Наразі

поліцейські здійснюють цілодобову охорону 12 окружних виборчих комісій та дільниць, на які вже завезені бюлетені. Так, правоохоронці чергують на 238 виборчих дільницях, розташованих у Маріуполі та Мангушському районі.

«Загалом на Донеччині більше тисячі виборчих дільниць. До кінця доби всі вони будуть взяті під охорону», - повідомив начальник управління превентивної діяльності поліції Донецької області Юрій Горустович.

Правопорядок на дільницях забезпечуватимуть працівники Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також слухачі та викладачі Донецького юридичного інституту.

Поліцейські реагуватимуть на всі повідомлення від громадян та фіксуватимуть будь-які порушення виборчого законодавства.

У територіальних підрозділах поліції створені окремі слідчо-оперативні групи, які займатимуться виключно документуванням правопорушень, пов’язаних з виборами.

Крім того, в регіоні збільшено кількість патрульних нарядів. У Маріуполі на охорону громадського порядку додатково задіяні бронегрупи у складі спецпризначенців. Мета – не допустити надзвичайних ситуацій, провезення зброї та вибухівки, виявити осіб, які можуть вчиняти злочини.

Для координації роботи поліції на місцях до територіальних підрозділів поліції будуть відкомандировані керівники обласного управління.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео