Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Превентивна робота зі всіма суб’єктами виборчого процесу, яка дала змогу провести прозорі вибори, буде продовжена», - радник глави МВС Іван Варченко

57001 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про підготовку до проведення другого туру голосування в Україні та зокрема на Донеччині розповіли сьогодні, 10 квітня, радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко та начальник поліції Донецької області Микола Семенишин під час брифінгу у Маріуполі.

Іван Варченко відзначив, що результати роботи органів системи МВС під час першого етапу виборів в Україні були ретельно проаналізовані та з урахуванням цього досвіду визначені подальші завдання.

Поліцейські принципово реагували на найдрібніші порушення. Зокрема на Донеччині зареєстровано понад 700 повідомлень про правопорушення. Натомість превентивна робота з суспільством дозволила попередити низку серйозних виборчих злочинів, поширених у попередні роки.

«Ми зацікавлені у бездоганній чистоті та прозорості виборів, бо нам важливий чесно обраний президент, який представлятиме Україну у світі», - наголосив Іван Варченко.

Начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин проінформував громадськість про хід розслідування виборчих правопорушень. Зокрема, він повідомив, що на Донеччині відкрито 38 кримінальних проваджень, пов’язаних із виборами. Одне з них вже скеровано до суду, і ще 9 – з перспективою спрямування.

«Поліція Донецької області готова до забезпечення проведення другого туру виборів Президента України», - підсумував Микола Семенишин.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео