Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліцейські забезпечили правопорядок під час гри Динамо – Маріуполь

252896 ПЕРЕГЛЯДІВ

Впродовж всього матчу більше 250 поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії України дбали про безпеку понад 8 тисяч вболівальників та гравців.

Сьогодні в Маріуполі на стадіоні ім. Бойка відбувся футбольний матч 24-го туру Прем’єр-ліги. Ще вчора поліцейські взяли спортивний комплекс під цілодобову охорону. Вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками обстежили стадіон та прилеглу територію на відсутність вибухонебезпечних предметів.

Також було посилено контроль на блокпостах, залізничному та автовокзалах, збільшено кількість піших та автомобільних патрулів.

Під час матчу периметр стадіону патрулювали посилені наряди правоохоронців. За порядком всередині стадіону поліція стежила за допомогою відеокамер, які виводили всю інформацію на монітори у спеціальній кімнаті задля миттєвої реакції на усі зміни обстановки. Крім того, були залучені групи поліції діалогу та групи документування.

З рахунком 1:0гості зі столиці перемогли маріупольську команду. Впроваджені заходи безпеки дозволили зберегти правопорядок.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео