Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліцейські Донеччини готові забезпечити безпеку під час поминальних днів

253167 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні поліцейські вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками спільно з саперами ДСНС перевірили на безпечність кладовища, приділяючи особливу увагу тим, що розташовані поблизу лінії розмежування. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

З 4 по 6 квітня очікується приблизно 170 тисяч відвідувачів місць поховань. Аби заходи пройшли спокійно та громадяни змогли вшанувати пам’ять померлих родичів, на охорону публічної безпеки безпосередньо поблизу кладовищ задіяно близько 600 співробітників особового складу поліції.

Поліцейські кінологи, вибухотехніки спільно з саперами ДСНС перевірили на відсутність небезпечних предметів цвинтарі на території регіону. Особлива увага приділялася кладовищам, розташованим поблизу лінії розмежування – Ясинуватський та Бахмутських район, Авдіївка, Торецьк та Мар’їнка.

В ході обстеження небезпечних предметів, речовин та боєприпасів виявлено не було.

Поліцейські наголошують, в разі виявлення підозрілих небезпечних предметів одразу телефонуйте за номером «102». Ні в якому разі не чіпайте їх та відійдіть на безпечну відстань. Дотримуйтеся правил, бережіть себе та своїх близьких.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео