Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Григорій Козловський та його добрі справи з БО "Рух у майбутнє"

Григорій Козловський та його добрі справи з БО "Рух у майбутнє"
318017 ПЕРЕГЛЯДІВ

ДОБРІ СПРАВИ БО «РУХ У МАЙБУТНЄ», ГРИГОРІЯ КОЗЛОВСЬКОГО ТА ФК «РУХ»

Благодійна організація «Рух у Майбутнє» та Григорій Козловський щодня роблять добрі справи для нашої країни.

БО «Рух у Майбутнє» побачила світ у березні 2022 року. Її засновник з самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україну почав активно допомагати нашим військовим. І у цей момент він вирішив, що безкорислива гуманітарна допомога - саме те, чого потребують діти, переселенці, медики та інші важливі категорії нашого суспільства. Протягом останніх півтора року підсумки цієї діяльності просто вражають.

Благодійна організація «Рух у Майбутнє», Григорій Козловський

Григорій Козловський та БО "Рух у майбутнє" : СТВОРЕННЯ БО ТА ЇЇ ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ

Головні задачі, які ставить перед собою «Рух у Майбутнє» – гуманітарна допомога тимчасово переміщеним особам, реабілітація дітей, що є переселенцями та постраждали через окупацію або бойові дії, надання допомоги лікарням, госпіталям, посильна допомога військовим.

З початку війни футбольний клуб «Рух» розпочав допомагати нашій армії та переселенцям. Об’єднані спільною метою, його члени та інші небайдужі громадяни вирішили створити повноцінний благодійний фонд. Його мета – надання допомоги військовим, внутрішньо переміщеним особам, відновлення дітей-переселенців і наших захисників, гуманітарна і фінансова допомога переселенцям. Важливий напрям діяльності цієї благодійної організації – створення зв'язків та налагодження співпраці з дружніми нам державами та міжнародними організаціями. Одна з цілей такої роботи - забезпечення надійного захисту біженців і всіх, хто потребує захисту і допомоги.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Першими активними членами благодійного фонду «Рух у Майбутнє» стали  заслужений тренер України Мирон Маркевич, Голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевченко, колишній голова «Руху» Іван Федик, спортивний коментатор Віктор Вацко, відомий блогер Дмитро Поворознюк та Михайло Кополовець. Їхніми силами та за допомогою потужних зв’язків цих відомих людей до організації доєдналося чимало іноземних партнерів. До діяльності у фонді були залучені всі працівників клубу, академії та школи «Руху». Президентом благодійної організації було обрано генерального директора «Руху» Ігоря Дедишина.

Кожен може долучитись до роботи фонду допомоги Україні «Рух у Майбутнє». Для цього зверніться за контактними номерами: +380 (68) 890 28 44 (Микола); +380 (93) 441 87 34 (Павло).

Григорій Козловський та БО "Рух у майбутнє" : ДОПОМОГА ГОСПІТАЛЮ

У цьому році Григорій Козловський спільно з благодійною організацією «Рух у Майбутнє» подарував львівському військовому госпіталю два апарати - наркозо-дихальний апарат і нейрохірургічний мікроскоп, загальною вартістю 4 мільйони гривень. Таку значну суму організація змогла зібрати завдяки численним акціям, проведеним нею, та внескам небайдужих громадян.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Одна з найбільш помітних акцій, які провів “Рух у Майбутнє” – «Кубок допомоги Україні», що проводиться серед ветеранів. Цей благодійний турнір, організований Фондом допомоги Україні «Рух у Майбутнє», передбачає благодійне футбольне змагання. У його фіналі зустрілися «жовто-чорні» та львівська команда. Матч закінчився перемогою перших з рахунком 2:1. Однак головне в іншому. Ці змагання зібрали загалом 10 українських колективів. Крім львівських команд, які зустрілися у головному матчі, взяли участь збірні Львівщини, Франківщини, Волині, Рівного, Хмельниччини та національна збірна України. У складі збірної зіграли Мирон Маркевич, Владислав Ващук, Олексій Бєлік та інші футбольні знаменитості України. Трохи пізніше пройшов «Кубок допомоги Україні» - турнір, що зібрав професійні, аматорські та юніорські команди. Це змагання також було організоване організацією «Рух у Майбутнє». Як результат його проведення - закритий збір на придбання наркозо-дихальний апарат PRIMA-456 для Львівського військово-медичного клінічного госпіталю.

Футбольні матчі у форматі «8 + 1» пройшли на полях Академії клубу. Загалом у цих змаганнях взяли участь 12 професійних команд, у тому числі «Колос», «Верес», «Львів», «Карпати», збірна України U-21. Благодійна організація «Рух у майбутнє» організувала також благодійний кіберспортивний турнір, що мав таку саму назву. У турнірі, що пройшов 30 квітня та 1 травня, були залучені 32 учасники. Вони грали як онлайн, і так офлайн. Для підтримки та популяризації цього починання у заході взяли участь дуже відомі гості, зокрема гравець збірної України та «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко, коментатор Віктор Вацко, відомий тревел-блогер Андрій Бєдняков, популярний ведучий Слава Дьомін, гравець «Руху» Юрій Климчук та воротар команди «Десна» Ігор Литовка. Важливим учасником цього змагання став кіберспортсмен Євген Мостовик. Зібрані кошти, як і планували, витратили на придбання наркозо-дихального апарату PRIMA-456 для Львівського військово-медичного клінічного госпіталю.

Важлива подія, яку також влаштувала благодійна організація «Рух у Майбутнє» - серія дитячих змагань. За підсумками їх проведення зібрали кошти для дітей-переселенців.

У турнірі категорії U-12 тим, хто потребує допомоги, передали 40 тисяч гривень. У категорії U-10 взяли участь 16 команд зі Львова та області, Тернополя, Луцька, та деяких інших міст. Стільки ж колективів взяли участь у турнірі категорії U-9 (діти 2013-го року народження). В результаті було зібрано 66 тисяч гривень, які направили для допомоги дітям-переселенцям, постраждалим внаслідок російської агресії.

Активісти організації «Рух до перемоги» влаштували для дітей-сиріт і тих, хто змушений був залишити свої домівки через війну, особливий захід. Він був присвячений Дню батька і пройшов 18 червня у Винниках. Його організатори - благодійні фонди «Домівка Милосердя» та «Рух у Майбутнє», долучилися також футбольний клуб «Рух» і Молодіжний центр святого Івана Боско.

Григорій Козловський та БО "Рух у майбутнє" : МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ - важливий крок для допомоги

Благодійна організація робить усе можливе, щоб інтегрувати наше юне покоління до загальноєвропейського контексту. Так, учасники першого навчально-спортивного кемпу від благодійного фонду «Рух у Майбутнє» отримали у подарунок подорож до Фінляндії. Там вони відвідали табір для школярів віком 7-15 років. Важливо, що більшість цих дітей були тимчасово переміщені з областей України, де проходили бойові дії, а також діти, чиї батьки служать у ЗСУ. Разом зі своїми родинами вони проживали на базі  комфортабельного Західно-Фінляндського Коледжу Гуйттінена біля Гельсінкі. Там вони мали змогу вчити англійську мову під керівництвом викладачів місцевого університету, долучалися до занять спортом разом з професійними тренерами та знайомилися з багатою культурою Скандинавії.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Цей проєкт був створений та реалізований за підтримки мерії міста Гуйттінен, українсько-польської організації «IIASC» та за сприяння БО «Рух у Майбутнє». Зокрема, представники БО Олег Шпур і Павло Пронь зустрілися з мером Гуйттінена Юркі Пелтомаа та дійшли згоди. Вони підписали меморандум про співпрацю між БО «Рух у майбутнє» та адміністрацію фінського міста. У тому числі фінська сторона пообіцяла прийняти понад 1000 дітей з України у своїх  спортивних таборах протягом 2022 року. Фіни організували благодійні заходи для збору коштів на підтримку України, а адміністрація міста надала посильну допомогу у пошуку партнерів у Фінляндії для допомоги українським дітям. Серед результатів перемовин - можливість для українських футбольних команд відвідати Фінляндію, а фінські своєю чергою приїдуть в Україну, зокрема, Академію футболу «Руху», щоб поділитися своїм досвідом. Крім того, діти з «Руху» поїдуть у благодійне турне Фінляндією, щоб зібрати кошти для дітей-біженців.

Ще один важливий напрям роботи - благодійна організація «Рух у майбутнє» підписала угоду про співпрацю з фондом Help Ukraine.Разом вони вирішили об’єднати свої зусилля, щоб принести Україні більше користі. Основний напрямок роботи фондів – організація відпочинку дітей з України. Їх будуть запрошувати за програмою обміну у європейські країни.

На цьому допомога не обмежується. Не так давно компанія Wirtualna Polska подарувала українським захисникам 83 масляних обігрівачів для безпечного та економного обігріву приміщень у холодну пору року. Ще до того, також через БО, українці отримали від поляків 26 генераторів. Їх направили туди, де найбільше необхідна допомога - на передову.

Григорій Козловський та БО "Рух у майбутнє" : ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА БО “Рух у Майбутнє”

Культурний тил не менш важливий, ніж справжній Не так давно благодійна організація «Рух у Майбутнє» провела цікавий і пізнавальний урок із розпису писанок для дітей з Харкова і Мелітополя. Наразі через війну вони перебувають у Винниківській школі-інтернаті. Майстриня з писанкарства Ірина Кметь розповіла цікаві факти про символіку писанки, а потім навчила дітей розписувати яйця за допомогою писачка, воску і барвників. Попри те, що більшість дітей розписували писанки вперше у житті, вони досягли значних успіхів, адже поставилися до цього серйозно і з натхненням.

З початку повномасштабної війни за сприяння БО «Рух» кілька десятків рейсів з гуманітарною допомогою відправилися у ті міста, де їх потребують. Завдяки самовідданості та сміливості волонтерів та водіїв у різних частинах країни люди та тварини отримали їжу та медикаменти. Там, де це потрібно, були організовані евакуаційні рейси – з небезпечних зон волонтери вивезли сотні людей, що особливо потребували захисту (зокрема Запорізька область).

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Дітей, які змушені були поїхати зі своїх домівок, ознайомили з інфраструктурою «жовто-чорних». Григорій Козловський власноруч подарував дітям клубну атрибутику та форму мадридської команди «Атлетіко». Зараз ці діти, які втікали від війни та тимчасово проживають у модульному містечку разом з сім’ями. Всі охочі взяли участь у футбольному майстер-класі, який провели тренери Академії «Руху».

Серед корисних подарунків, переданих футбольним клубом “Рух”  військовим - два комплекси “Старлінк” та професійна рація. Їх отримали бійці 5-го окремого штурмового полку. Як відомо, саме там служить батько гравця “Руху” Романа Добрянського.

За свої добрі справи Григорій  був Козловський був нагороджений почесною відзнакою від ЗСУ. Його нагородили “Знаком пошани”, що є дуже почесно для цивільної людини. Ще одна висока відзнака, якою було нагороджено мецената - “Доблесть і честь”. Отримав він її безпосередньо перед матчем в останньому турі у рамках благодійного чемпіонату Ліги ветеранів футболу Львівщини, коли “Рух” здобув заслужену перемогу.

Григорій Козловський та БО "Рух у майбутнє" : ДОПОМОГА ВІД ГРИГОРІЯ КОЗЛОВСЬКОГО в умовах війни

Григорій Козловський постійно допомагає українським військовим. Він особисто подарував двом львівським бригадам 6 військових вантажних автомобілів та спецтехніку, екскаватор, сітки та рації. Ще раніше за його кошт для потреб ЗСУ було закуплено 250 артилерійських планшетів, мультифункціональні навчальні комплекси, 70 радіостанцій, 50 генераторів, 2000 саперних лопаток, величезна кількість болгарок, ноутбуків та планшетів, придбали мінівен. Був проведений також капітальний ремонт 15 автомобілів. Григорій Козловський оплатив виготовлення 500 буржуйок, які вже готові їхати на передову.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Григорій Козловський також допомагає фонду «Трибуна Героїв». Разом з президентом команди «Карпати» Володимиром Матківським і головою Львівської Асоціації футболу Олександром Шевченком він фінансово допомагає родинам футбольних ультрас, які загинули на фронті. На сьогодні на ці цілі було перераховано півтора мільйона гривень.

Григорій Козловський долучився до акції українського футболіста Романа Зозулі «Народний Байрактар». Для реалізації цього проєкту Футбольним клубом «Рух» було надано 200 тисяч гривень.

Григорій Козловський постійно надає допомогу 45-ій окремій артилерійській бригаді. Цей підрозділ ракетних військ і артилерії Сухопутних військ Збройних сил України існує з 2014 року як частина корпусу резерву. Для поповнення його боєздатності благодійний передав обладнання для балансування коліс, шиномонтаж, компресори, акумулятори, різні інструменти, відбивні молотки й інше - все те, що просто необхідно на передовій. Ще одна річ, без якої бригаді було б дуже важко в холодний період - зимові шини до вантажних автомобілів, - також були надані безпосередньо Григорієм Козловським. А на Різдво він пообіцяв особливий подарунок - безпілотники «Посейдон» - спеціальні розвідувальні безпілотники. Вони можуть вести спостереження з великої висоти та фактично є «очима» для артилерійських підрозділів ЗСУ.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

У готелі Emily Resort нещодавно пройшов благодійний вечір. Фактично це був аукціон, що мав своєю метою підтримку наших збройних сил. Цей захід мав назву «Перемога починається з тебе». Він відбувся завдяки ініціативі Григорія Козловського та підтримці голови Львівської ОВА Максима Козицького, очільника Львівської ОВА і львівського міського голови Андрія Садового. На аукціоні у межах Emily Event Hall, було виставлено 100 лотів високої цінності. Усі кошти, отримані від їх продажу, були передані на потреби ЗСУ, Головного управління розвідки, підрозділів територіальної оборони та дитячої школи мистецтв на Луганщині. До акції приєдналися також інші благодійні фонди: «Рідна Оболонь», «Культурні новації» та інші. На цьому заході зібрали близько 4,5 мільйона гривень. Футбольний клуб «Рух» також був одним з організаторів та співорганізаторів благодійного матчу зірок «Віримо в ЗСУ». Об'єднавши на футбольному полі Академії «Руху» відомих акторів, спортсменів, блогерів та музикантів, акція зібрала майже 300 тисяч гривень від продажу футболок та різноманітних сувенірів. Усі ці кошти принесуть користь нашим захисникам.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

У 2023 році переможний настрій бійців та меценатів тільки підвищується

Саме так ідея підтримує Григорія Козловського на його шляху. Протягом цього року 45 окрема артилерійська бригада отримала декілька чергових подарунків від менецента та футбольного клубу “Рух”. Враховуючи наближення холодів, у пригоді стануть нові КУНГи, тобто Кузов уніфікованого Нульового габариту. Фактично це спеціальне приміщення для обігріву та приготування їжі. Воно є мобільним і малогарабаритним, однак дуже функціональним, тому ідеально підходить для використання у польових умовах. У кожному КУНГ спорудили буржуйки, спальні місця і навіть меблі. Для кожної бригади виготовляють індивідуальні КУНГи, враховуючи їхні потреби. А завдяки старанням “рухівців” такі мобільні пункти були повністю облаштовані пральними та сушильними машинами, бойлерами, кранами та іншою сантехнікою. Це дозволяє нашим захисникам зробити своє перебування на фронті більш комфортним.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Зарядні пристрої, акумулятори, автомобільні шини, мастильні матеріали, запчастини для автомобілів - це те, без чого дуже важко на передовій. І таку на перший погляд незначну допомогу військові отримують від меценатів регулярно. У знак міцної дружби та вдячності за таку суттєву допомогу бійці 45 бригади передали футболістам “Руху” свій стяг.

Вагомий пункт допомоги військовим - повне забезпечення їх термобілизною. Її закупили у результаті донатів після благодійного матчу “Віримо в ЗСУ”, який також організував футбольний клуб “Рух”. Якісну термобілизну передали бійцям 5-го окремого штурмового полку, 24-ї окремої механізованої бригади, 125-ї окремої бригади тероборони, а також військовим, які обороняють Бахмут.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Проведений у спортивному залі комплексу Emily Resort благодійний турнір об'єднав у собі три види спорту та величезну кількість знаменитостей з різних сфер - спорту, шоу-бізнесу, блогінгу та ін. Під час цього заходу було зібрано кошти на закупівлю безпілотників “Лелека-1000”, ударних дронів R-18, генераторів. Результат вразив - було зібрано понад 550 тисяч гривень. А враховуючи донат від поляків у розмірі 1 мільйон гривень, вдасться придбати більше дронів та генераторів. У тому числі таку важливу допомогу отримають бійці 47-ї окремої механізованої бригади “Магура”. 

У травні футбольний клуб «Рух», очолюваний його засновником Григорієм Козловським, мав корисну інтеграцію з норвезьким благодійним фондом «Fritt Ukraina». Їхня спільна діяльність також була направлена на допомогу 45 бригаді. Завдяки такій міжнародній кооперації було закуплено 30 дронів ультрасучасної моделі DJI Mavic 3 Cine. Вони фактично стали покращеними “очима” для наших військових, адже дають можливість розвідувати позиції ворога та надають точну інформацію про його пересування і плани. При цьому наші бійці можуть залишатися на порівняно безпечній відстані, зайвий раз не наражаючись на небезпеку. Сам президент норвезького футбольного клубу «Бранн» Аслак Свердрупю був залучений у цю надзвичайно корисну акцію. А сприяв такій співпраці бізнес-омбудсмен Львівської міської ради Сергій Кіраль. З доставкою дронів з Норвегії допоміг львівський філіал ГО «Народна самооборона Львівщини». Усі сторони була зацікавлені та залучені у цю справу, адже дрони спільно передавали голова норвезького благодійного фонду «Fritt Ukraina» Петер Фрюліх і генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин. 

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Сучасні дрони, квадрокоптери з тепловізійними камерами нічного бачення - цінні дарунки, які наші бійці зможуть використовувати проти російського окупанта. Зокрема, серед них модифіковані дрони останніх поколінь Djimatrice 30 та Djienerprise. І отримали вони їх у результаті роботи футбольного клубу “Рух” та Григорія Козловського. Закуплені для передової були і розвідувальні безпілотники “Посейдон”. 8 таких апаратів відправилися до бійців на фронт. Переваги “Посейдонів” безсумнівні: вони мають дві камери з 40-кратним зумом, вертикальну систему зльоту і посадки, різними типами електродвигуна. Ці апарати мають дальність дії 150 км, вони здатні підійматися на висоту 4000 км.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Трохи згодом 45 бригада отримала такі важливі і необхідні безпілотники “Мара”. Цілих 6 апаратів з високою дальністю польоту, потужним захистом від ворожою технікою та здатністю тривалий час - до 90 хвилин, перебувати у повітрі, прибули на фронт. Саме “Мара” є дуже помічними для глибинної розвідки на території, контрольованій ворогом, коли пересування місцевістю несе особливу небезпеку для операторів дронів.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

ПРИВІТАННЯ ОКУПАНТАМ ВІД «РУХУ» ТА КОЗЛОВСЬКОГО 

Результати благодійної діяльності Григорія Козловського та БО вже давно помітні і відомі. Однак вони спрямовані не лише на допомогу нашим співгромадянам. Сповна їх відчули і російські окупанти. Адже саме за допомогою славнозвісної 45-ї бригади вони отримали «полум’яний привіт» від футбольного клубу «Рух» з побажаннями, на які наш ворог заслуговує.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Раніше цього року ФК «Рух» та Григорій Козловський, бувши його засновником, передали на потреби Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного комплект сучасного обладнання для навчальної кімнати аеророзвідки. До нього увійшли лед-панелі, сенсорний стіл, мультитач-панель і сучасні потужні ноутбуки. Ще пізніше одному з підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони надіслали велику партію спорядження від футбольного клубу «Рух». Раніше артилеристи отримали від футбольного клубу величезну партію спеціального спорядження, зокрема антиланцетні комплекси «Зозулька».

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

Ще один важливий подарунок - 22 дрони, від «Руху» було надано Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Вони знадобляться у навчальних цілях для підготовки курсантів та оперативного резерву. Як частина ініціативи “Пташки перемоги”, що керується Львівською обласною адміністрацією, ця акція стала дуже важливою.

Григорій Козловський, БО Рух у майбутнє

У жовтні поточного футбольний клуб «Рух» та його засновник Григорій Козловський вчергове зібрали та передали ЗСУ 3,7 млн гривень. Цю суму Львівська ОВА використала для закупівлі тепловізорів, приладів нічного бачення, автомобілів та потрібного обладнання до них. Були закуплені також приціли, лазерні указки та багато іншого. Завдяки таким надбанням наші військові зможуть ефективніше і з меншими втратами захищати нашу країну від ворога, у тому числі враховуючи наближення опалювального сезону та можливі атаки на критичну інфраструктуру. Ще одна новина - у Винниках на стадіоні ім. Богдана Маркевича був проведений благодійний футбольний турнір, мета якого - вшанування прикордонників. Під час цього матчу зібрали кошти на закупівлю дронів для ЗСУ. Загалом стараннями волонтерів зібрали понад 300 тисяч грн на дрони.

">

">

Теги: ФОНД ДОПОМОГИ УКРАЇНІ РУХ У МАЙБУТНЄ, Григорій Козловський,БО "Рух у майбутнє",Григорій Петрович Козловський,Козловський Григорій Петрович

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео