Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прокуратура столиці займеться перевіркою нерухомості Насірова

241028 ПЕРЕГЛЯДІВ

Печерським райсудом міста Києва було прийняте рішення щодо зобов’язання столичної прокуратури зайнятися розслідуванням незадекларованої нерухомості Романа Насірова, який являється головою Державної фіскальної служби.

Таку інформацію було оприлюднено прес-службою Центру протидії корупції: "Печерським райсудом було винесено рішення про зобов’язання зі сторони прокуратури щодо внесення відомостей про нерухомість Насірова у Єдиний реєстр досудових розслідувань".

Юристом Центру, Анлрієм Савіним був даний коментар: "Заява про злочин була передана київській прокуратурі , а тому вона повинна бути внесена у Реєстр. Однак, сподіваюсь, що справу буде розслідуватись детективами Антикорупційного бюро, тому що Насіров був їх клієнтом",

Згідно з Кримінальним кодексом, за подачу хибних відомостей в декларації позбавляють волі на строк до двох років, а також забороняють посідати деякі пости або займатися певною діяльністю на три роки.

Нагадаємо, що у декларації Насірова за минулий рік у графах про нерухомість не було зазначено жодної інформації. Проте, завдяки реєстру нерухомого майна, встановили, що Насіров є власником квартири у столиці Великобританії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео