Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ТУРБОТА ПРО МАЛЕНЬКИХ УКРАЇНЦІВ

ТУРБОТА ПРО МАЛЕНЬКИХ УКРАЇНЦІВ
399231 ПЕРЕГЛЯДІВ
Цими днями, у межах акції «Дива Святого Миколая», діти, які проживають на території Донецької та Луганської областей, отримали від українських військовослужбовців солодкі подарунки.
Про це повідомив засновник міжнародної гуманітарної ініціативи «Допомога Схід», командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
– Цьогоріч в акції взяли участь близько трьох тисяч дітей на долю яких, попри юний вік, випали тяжкі випробування. Ці діти не мають впливу на події, які відбуваються в їхньому житті, але вони мають право на дитинство, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, під час святкових заходів діти мали можливість переглянути інтерактивну інтермедію «Дарунки Святого Миколая» за участі акторів Чернігівського обласного театру ляльок ім. О. Довженко, художнім керівником якого є відомий театральний діяч Максим Добролюбов.
– Ми намагаємось зробити так, щоб у пам’яті дітей залишилися моменти простих дитячих радостей і відчуття казки. Адже їхні усмішки — це, мабуть, найкраще, що може втішати і зігрівати душу, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Крім цього, командувач об’єднаних сил Збройних Сил України відвідав Краматорську дитячу лікарню.
– Напередодні новорічних свят не у всіх дітей буде можливість отримати омріяні подарунки вдома, адже частина з них знаходиться на стаціонарному лікуванні, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Він додав, що за словами медиків, перебування дитини в лікарні – зазвичай стресова ситуація. Тож добрий настрій та загальне позитивне налаштування сприяють швидшому одужанню.
– Наша мета - створити для маленьких пацієнтів цього медичного закладу святкову атмосферу. Сподіваюся, що таким чином діти пам’ятатимуть, що українські військові завжди поряд, завжди захистять, підтримають і допоможуть, – підкреслив командувач.
Варто відмітити, що нещодавно до цього медзакладу було доставлено гуманітарну допомогу медичного призначення, зокрема медикалізовані ліжка, ортопедичні матраци, медичні меблі тощо.
Нагадаємо, що святкові заходи для дітей Донеччини та Луганщини проходять за сприяння «Асоціації медична та благодійна допомога Франція – Україна», віцепрезидент якої пані Діана Дольс та українського підприємства ТОВ «Санагро Україна» на чолі з директором Олександром Скрипкою. Керівник-координатор проєкту – офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України Борис Кутовий.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео