Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Від Командувача Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія НАЄВА

Від Командувача Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія НАЄВА
432185 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Сьогодні ми відзначаємо одне з особливих, мужніх та потужних свят нової української армії –
 
День Десантно-штурмових військ Збройних Сил України
 
Десантні війська здавна вважаються елітними підрозділами будь-яких армій світу. Їх мобільність, швидкість реагування на обстановку та здатність під час бою схиляти терези переваги на свій бік завжди дивувала сучасників, істориків та військових експертів.
Шановні воїни-десантники! Ви є основою бойової спроможності Збройних Сил України та гордістю української армії. Ви проявляєте феноменальні здібності та неабияку винахідливість у ході проведення рейдів та операцій зі звільнення окупованих територій.
 
«Завжди перші!» – це саме той девіз, який якісно характеризує ваше прагнення бути першими у всьому – і у навчанні, і на полі бою.
Ваше щире бажання захищати - викарбуване у ваших серцях, які стукають в унісон з серцями мільйонів українців. Сьогоднішній маруновий берет, який Ви заслужили і з гордістю носите, став символом стійкості, незламності та мужності десантних підрозділів.
 
Зі святом Вас, дорогі побратими! За ДШВ!
 
Слава Україні! Разом переможемо!
 
Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій НАЄВ
Теги: генерал-лейтенант Сергій НАЄВ, Вірю в ЗСУ, Збройні Сили України,Відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України, Агресія росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео