Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські військові зірвали повітряну атаку ворога у Північній операційній зоні, - Наєв

Українські військові зірвали повітряну атаку ворога у Північній операційній зоні, - Наєв
374534 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські Збройні Сили ефективно відбили атаку на інфраструктуру: знищено всі повітряні цілі

 
 
Генерал Наєв повідомив, що ліквідовано ворожі безпілотники на трьох напрямках

Командувач Об'єднаними силами Збройних сил України Сергій Наєв розповів про те, що українські військові успішно відбили атаку на об’єкти цивільної та військової інфраструктури в зоні відповідальності Північного стратегічного угрупування вночі 22 листопада.

Про це генерал-лейтенант повідомив у дописі Фейсбуку.

Так, на Київському та Житомирському напрямках було ефективно знищено чотири безпілотні літальні апарати типу "Shahed". На Сумському напрямку бійці протиповітряної оборони вразили розвідувальний дрон противника.

У результаті вдало проведених операцій ворожі повітряні цілі були ліквідовані, що дозволило захистити важливі об'єкти від потенційної небезпеки. Українські сили продовжують забезпечувати безпеку та захищати територіальну цілісність країни.

"Спостерігатимемо за розвитком ситуації та подальшими кроками у відповідь на можливі загрози", - сказано в повідомленні.

Нещодавно командувач Об’єднаними силами Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про те, з чого складається перемога та як українським військовим вдалося зруйнувати план росіян і залишити контроль над Чорним морем у власних руках.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео