Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У зоні АТО активізувалися обстріли

У зоні АТО активізувалися обстріли
56420 ПЕРЕГЛЯДІВ

13 грудня на Донеччині зафіксували активізацію обстрілів, ініційованих окупантами. За повідомленням Міноборони, найбільша інтенсивність ворожих дій спостерігається біля Мар’їнки, Красногорівки і Гнутового.

Дмитро Гуцуляк, офіційний речник Міноборони, відзвітував щодо ситуації у зоні АТО на 13 грудня. Починаючи з опівночі бойові сили окупантів активізувалися і були направлені на населені пункти Мар’єнку, Красногорівку і Гнутове. Вже у першій половині дня військові зафіксували 3 прицільні обстріли. Зокрема, з боку окупаційних сил вівся обстріл Гнутового протягом півгодини. Пізніше відбувся ще один обстріл, цього разу по місту Мар’їнка, а ще пізніше – з застосуванням крупнокаліберних кулеметів, агресор вчинив обстріл території, прилеглої до Красногорівки.

За інформацією Гуцуляка, постраждалих серед українських військових за останню добу немає. Як повідомляють спеціалісти, з огляду на необхідність виконання мінських зобов’язань українські військові відкривали вогонь лише за необхідності. Загалом наші військовослужбовці відповіли противники 19 разів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео