Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спроба підірвати водогін на Донеччині не вдалася

Спроба підірвати водогін на Донеччині не вдалася
251656 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окупаційні війська на Донеччині намагалися підірвати водогін «Сіверський Донець-Донбас». Ця спроба була вчасно розкрита, вибухівку знешкодили.

Під час проведення чергового рейду військовослужбовці з саперного відділу виявили саморобний підривний пристрій, який був закладений під водогоном «Сіверський Донець-Донбас». Вибухівку було вдало знешкоджено, про що повідомило керівництво відповідних військових структур.

Як відомо, цей водогін є стратегічно важливим: він постачає воду у кілька міст: Донецьк, Торецьк, Горлівку та інші, які розташовані з обох боків лінії розмежування.

Протягом минулої доби, за офіційним повідомленням, режим тиші окупаційними військами був порушений 22 рази. Зокрема, неспокійно було у Луганському напрямі – поблизу селища Кримського, а також поблизу населених пунктів Мар’їнка, Красногрівка, Авдіївка, і Широкіне. Окупаційні сили застосовували проти українських військових БМП, гранатомети, крупнокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Протягом 13 грудня у бойових діях загинули двоє українських військових. Серед окупантів постраждали четверо, ще троє загинули.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео