Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Проросійська сторона продовжує порушувати режим тиші на Донбасі

Проросійська сторона продовжує порушувати режим тиші на Донбасі
168121 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські військові повідомляють про систематичні порушення режиму припинення вогню з боку сил проросійської окупації. Лише протягом 11 січня бойовики 5 разів проігнорували домовленості і здійснили обстріли українських позицій.

У штабі ООС повідомили про систематичні порушення домовленості щодо дотримання режиму тиші з боку проросійських збройних сил у Донецькій області. За інформацією прес-центру Об’єднаних сил, лише протягом 11 січня бойовики 5 разів порушили встановлений раніше режим припинення вогню. Зокрема, з використанням гранатометів, великокаліберних кулеметів та інших видів зброї були обстріляні українські позиції поблизу Новомихайлівки, що недалеко від Донецька.

Обстріляні у цей день були також позиції українських військових біля селищ у Маріупольському напрямку, зокрема Водяного, Лебединського та Гнутового.

Результатом обстрілів з боку бойовиків стало поранення одного з українських військових. За день до цього поблизу селища Щастя були помічені два безпілотники бойовиків, що, за словами спеціалістів штабу ООС, може призвести до нових провокацій з боку окупаційних сил і загострення конфлікту у регіоні. Зважаючи на цей факт, українська сторона звернулася до лідерів окупантів з проханням дотримуватися взятих на себе зобов’язань і діяти за планом, розробленим під час Мінських переговорів.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео