Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ООН передала матеріальну допомогу школам Донбасу

ООН передала матеріальну допомогу школам Донбасу
28918 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дитячий фонд Організації об’єднаних націй надав допомогу школам ОРДЛО: офіційні джерела Державної прикордонної служби України повідомили про отримання навчальними закладами непідконтрольної території понад 11 тонн шкільних меблів.

У Державній прикордонній службі України повідомили про допомогу, яку середнім навчальним закладам частини Донеччини, непідконтрольної Україні, надіслали з ООН. 11,2 тонни меблів відправив на територію ОРДЛО Дитячий фонд Організації Об’єднаних націй. Вантаж уже направився на окуповані території через пропускний пункт у Новотроїцькому.

Як повідомляли раніше, восени 2018 року ООН вже надавала масштабну гуманітарну допомогу територіям ОРДЛО. Через той самий пункт у Волноваському районі було направлено 9 вантажівок, наповнених гуманітарним вантажем. Тоді жителям Донеччини надали допомогу у вигляді зимових та сімейних гігієнічних наборів. Загальна маса вантажу склала понад 100 тисяч тонн. Спільну допомогу від ООН та Червоного Хреста жителі тимчасово окупованих територій отримали у жовтні – на території ОРДЛО надійшло 5 фур з будівельними матеріалами, теплим одягом та медикаментами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео