Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

8 березня українські військові сили не понесли втрат

8 березня українські військові сили не понесли втрат
168723 ПЕРЕГЛЯДІВ

Святкові вихідні, приурочені до Міжнародного дня жінок, пройшли для ВСУ без втрат. Незважаючи на те, що проросійські бойовики не дотримувалися домовленостей відносно припинення вогню, серед українських військових постраждалих немає.

8 та 9 березня проросійські сили неодноразово порушували домовленості, визначені Мінськими переговорами. Незважаючи на те, що у процесі домовленостей напередодні 8 березня був установлений тимчасовий режим перемир’я, бойовики порушили його вже на наступний день. Україна зі свого боку дотримується запровадженого безстрокового режиму тиші, який почав діяти опівночі  8 березня. До закінчення перемир’я українські військові лише надійно контролюють території, прилеглі до лінії розмежування, не завдаючи ударів по ворогу.

Загалом у штабі ООС нарахували триразове порушення установленого режиму тиші з боку проросійських сил. Під час обстрілів протягом двох днів бойовики застосовували проти українських військових міномети, гранатомети, стрілецьку зброю та інші види озброєння. За даними прес-центру Операції об’єднаних сил, обстрілювали військових поблизу населених пунктів Лебединське, Попасна, Станиця Луганська. Як повідомили у штабі ООС, серед українських військових постраждалих у результаті обстрілів 8 та 9 березня немає. Зранку 10 березня про обстріли у прес-центрі ООС не повідомляли.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео