Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойовики продовжують обстріли у зоні ООС

Бойовики продовжують обстріли у зоні ООС
57093 ПЕРЕГЛЯДІВ

26 травня ситуація на сході України знову ускладнилася. Бойовики з самого ранку неділі поновили обстріли українських позицій ООС. Загалом протягом дня мінімум один раз було порушено режим тиші у регіоні. Про це повідомили на офіційному ресурсі Міністерства оборони України.

У Міністерстві оборони з початку доби 26 травня зафіксували одне порушення режиму тиші у зоні проведення операції ООС. Проросійські військові сили обстріляли українські позиції біля селища Гнутове. Бойовики вели обстріл з окупованого селища Верхьошироківського з використанням протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У профільному відомстві заявили, що протягом обстрілу 26 травня українські військові не зазнали втрат. Ситуація наразі не виходить з-під контролю. Ще раніше, 24 травня бойовики здійснили обстріл по житловим будинкам у населеному пункті Верхньоторецьке. Результатами атаки з використанням гранатометів стали пошкодження одного будинку та даху в іншій будівлі. Серед жителів селища постраждалих немає. 25 травня нарахували загалом 6 обстрілів, один з яких був здійснений з забороненого виду зброї. Постраждалих серед українських військових також немає.

Теги: обстріли,бойовики,ООС,АТО,зброя,режим тиші

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео