Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Втрати і перемоги української армії у травні

Втрати і перемоги української армії у травні
225401 ПЕРЕГЛЯДІВ

У командуванні ООС повідомили звіт про стан подій на Донбасі протягом травня. За офіційною інформацією штабу, Україна понесла значно менші втрати, ніж противник. За підсумками місяця були оголошені офіційні результати операції на Донбасі.

У штабі ООС повідомили про підсумки ситуації на сході України за травень. Загальний обсяг втрат для України склав 14 осіб. З них 9 загиблих – військові. Як повідомили у військовому командуванні, п’ятеро українців загинули від снайперських куль, ще двоє – від мінометних уламків.

Крім того, за останній місяць українські війська мали і 8 полонених військовослужбовців. При чому військові, які потрапили у полон, з незрозумілих причин прийшли у стан ворога самі.

На відміну від втрат, які понесла Україна, кількість загиблих в окупаційних військах достеменно не встановлюється. Однак за неофіційними даними, загиблих серед російської армії - близько 40 осіб, крім того, є ще не бойові втрати. За неофіційною інформацією, фактичні втрати є дещо більшими. За загальними оцінками, ефективність операцій у ході бойових дій протягом травня підвищилася у порівнянні з попередніми місяцями. Разом з тим бойові результати противника погіршилися.  

Теги: ООС, армія, втрати,травень,військові, Україна

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео