Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В ООС знову активізувалися обстріли

В ООС знову активізувалися обстріли
225466 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після закликів нових членів тристоронньої контактної групи припинити вогонь проросійські військові сили посилили обстріли. Протягом минулих вихідних кілька разів окупанти активізувалися одразу у кількох

9 червня у Луганській області обстріляли патруль ОБСЄ. Це сталося поблизу окупованого селища Молодіжного, що знаходиться у 63 км від обласного центру. У звіті командування ООС повідомили про інцидент, у ході якого патруль, що складався з шести осіб та двох броньованих авто потрапив під кулі окупантів. Безпосередньо перед цим члени місії зустрілися з бойовиками з метою моніторингу ситуації. Учасники групи не постраждали. Згідно зі звітом місії ОБСЄ, у цьому районі, починаючи з 7 червня, значно посилилися обстріли позицій ООС бойовиками.

Лише протягом останньої доби відбулося кілька обстрілів українських військових з боку проросійських окупаційних сил. 10 червня на Донбасі  підрозділи Об’єднаних сил були 17 разів обстріляні бойовиками. Переважно обстріли були здійснені поблизу населених пунктів Водяне, Опитне, Піски, Мар’їнка, Широке. Як повідомили у прес-центрі ООС, протягом доби проросійські сили 7 разів використали заборонену Мінськими угодами зброю.

Теги: ООС, обстріли, окупанти, армія, військові,ОБСЄ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео