Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Штаб ООС повідомив про успіхи української армії на сході

Штаб ООС повідомив про успіхи української армії на сході
29039 ПЕРЕГЛЯДІВ

12 червня у штабі ООС повідомили, що позиції українських військових значно покращилися – бійці майже впритул підійшли до Донецька. Наразі укріпилися позиції у Мар’їнці та прилеглих населених пунктах, а відстань між українською та окупаційною арміями скоротилася до мінімуму.

У штабі ООС 12 червня надали інформацію про прогрес українських військових на сході України. Протягом останнього місяця окрема механізована бригада ім. Короля Данила проводила обладнання спостережних постів поблизу Марїнки. Результатом стало укріплення позицій у місті і зведення опорних пунктів підрозділів на шляху до окупованого бойовиками смт Олександрівка.

Покращення позицій української армії дозволило зайняти більш впевнені позиції і контролювати більшу ділянку. У результаті військові підійшли майже впритул до Донецька та проросійських сил – місцями відстань між ними складає всього кілька сотень метрів.

Згідно з повідомленням керівництва 24-ї механізованої бригади, завдяки проведеній роботі у Мар’їнці фактично немає «сірої зони», місто повністю перебуває під контролем українських військових. Це досягнення є дійсно значним, оскільки ще з 2014 року, коли місто було звільнено від окупантів, протягом останніх років бойовики неодноразово намагалися повернути собі контроль над населеним пунктом. Наразі так звана сіра зона посунулася і зараз у ній перебуває Трудовський район.

Теги: ООС, армія,Мар’їнка, Україна, Донбас

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео