Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НАБУТТЯ ДОСВІДУ З УПРАВЛІННЯ СИЛАМИ ОБОРОНИ

НАБУТТЯ ДОСВІДУ З УПРАВЛІННЯ СИЛАМИ ОБОРОНИ
174696 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативний збір з керівним складом Командування об’єднаних сил Збройних Сил України став черговим етапом набуття спроможностей щодо участі у стратегічному плануванні та управління силами оборони держави.
Як повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, у заході беруть участь Головнокомандувач Збройних Сил України, начальник Генерального штабу ЗС України, а також командувачі видів (родів) військ, керівники органів військового управління ЗС України та органів управління інших складових сил оборони.
– Оперативний збір має на меті вдосконалення потрібного рівня теоретичних знань та фахової майстерності у керівного складу Командування, що необхідні під час виконання поставлених завдань на пунктах управління, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, наразі військовослужбовці опрацьовують алгоритми роботи підпорядкованих структурних підрозділів під час планування застосування та управління силами оборони у ході підготовки та ведення операції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео