Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МИРОТВОРЦІВ ООН

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МИРОТВОРЦІВ ООН
315229 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Командуванні об’єднаних сил Збройних Сил України відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня миротворців Організації Об’єднаних Націй.
Командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав офіцерів Командування, що в різні часи брали участь у миротворчих операціях, та провів відеоконференцію з командуванням 18 окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації у ДР Конго.
- Цей день покликаний віддати належне самопожертві і самовідданості миротворців, які несуть службу по всьому світу. Він знаменує собою те, що було зроблено ООН у різних країнах для полегшення страждань та примирення ворожих сторін, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом із тим, він висловив повагу українським миротворцям, які з ризиком для власного життя виконували та продовжують виконувати почесну й благородну місію, захищаючи право жити в мирі та безпеці в далеких від рідної країни землях.
Звертаючись до особового складу вертолітного загону, командувач об’єднаних сил ЗС України подякував військовослужбовцям за добросовісне та якісне виконання миротворчих завдань.
- Ваша участь в операціях з підтримання миру і безпеки сприяє зростанню міжнародного авторитету нашої держави та утверджує її, як впливового суб’єкта в системі європейської і світової безпеки, - зауважив командувач.
Наприкінці урочистого заходу, генерал-лейтенант Сергій Наєв вручив військовослужбовцям відзнаки та цінні подарунки, а також побажав усім міцного здоров’я, злагоди, добробуту та оптимізму!
Разом переможемо!
Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України
#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео