Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Політолог звернув увагу на амбіції та автопарк судді Марини Борсук

Політолог звернув увагу на амбіції та автопарк судді Марини Борсук
198746 ПЕРЕГЛЯДІВ

facebook.com/oleg.posternak

На думку Олега Постернака, звільнення Смирнова, який курирував в ОП судову систему, запустило процес кадрових змін керівного складу українських судів. Про це Олег Постернак повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

"Перегони за посадами вже почалися, керівні посади можуть очолити вкрай неоднозначні діячі! Найближчими тижнями в інформаційний простір будуть злиті тонни компромату, опубліковані розслідування і матеріали, які будуть принижувати одних і звеличувати інших суддів. Декларації 2023го року стануть основним джерелом компромату і скандалів!" - прогнозує Постернак.

"Зокрема, суддя південного апеляційного господарського суду Марина Барсук дуже прагне очолити судовий орган, в якому служить. Призначення Марини Борсук буде дуже доречним її чоловікові, адвокату Віктору Борсуку, який готовий добре витратиться на кар'єрне зростання дружини. Марина з чоловіком живуть красивим лакшері життям. У своїй декларації Марина Борсук не задекларувала жодної нерухомості, але повідомила про сотні тисяч спільних із чоловіком заощаджень у євро, швейцарських франках і гривні. Особливо виділяється задекларований парк елітних автомобілів MERCEDES-BENZ S580/2021, G63AMG/2019, S600/2009, EQV/2021, якими може користуватися Марина Борсук."  - припускає Олег Постернак, згідно з наявними у відкритому доступі деклараціями суддів за 2023 рік.

Найпомітнішим скандалом, у який потрапила Марина Борсук, був її спільний із чоловіком похід на день народження олігарха Павла Фукса 21-го року, акцентує експерт. 

"Показово, що кампанії Фукса на той момент мали судові позови в південному апеляційному господарському суді, де працює Марина Барсук. Інтереси Фукса в суді представляв Віктор Борсук. Це не перші подібні обставини де юр. фірма Барсука вигравала в суді де працює його дружина. Таким епізодом так само був скандал із судом щодо Полтавського ГЗК, де Борсук діяв в інтересах Коломойського і російської кримінально-фінансової групи Бабакова. Жодних конфліктів інтересу сімейство Барсуків у цьому не вбачає." - повідомив Олег Постернак, закликавши громадськість до публічної дискусії як єдиного конструктивного механізму, що дасть змогу очистити Українську судову систему та не допустити кар'єрного зростання викритих у корупційних діях суддів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео