Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За хабар у 4000 доларів США підприємець намагався повернути вилучений алкогольний фальсифікат

За хабар у 4000 доларів США підприємець намагався повернути вилучений алкогольний фальсифікат
326189 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно чоловіка за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).
У січні 2024 року підприємець з м. Покровська звернувся до старшого слідчого відділу СУ ГУНП в Донецькій області з проханням щодо закриття кримінального провадження. Йшлося про зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.
Окрім цього чоловік наполягав на поверненні вилучених з його автомобілю 15300 пляшок та пакетів з міцними і слабоалкогольними напоями, а також спиртовмісними речовинами. За позитивне вирішення зазначених питань ділок запропонував співробітнику поліції неправомірну вигоду у розмірі 4000 доларів США.
Під час передачі грошових коштів чоловіка викрито, а його неправомірні дії задокументовано і припинено. За клопотанням прокуратури на майно обвинуваченого: квартиру, 3 вантажівки та 4 напівпричіпи до них накладено арешт.
Досудове розслідування - СУ ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України.
Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео