Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Екс-президента Ющенко звинуватили у пособництві Віктору Януковичу

Екс-президента Ющенко звинуватили у пособництві Віктору Януковичу
225042 ПЕРЕГЛЯДІВ

ГПУ висинула звинувачення Віктору Ющенко у привласненні 540 млн грн. та  виведені Межигір'я з державної власності спільно з Віктором Януковичем.

«Підозру висунула Генпрокуратура в рамках справи про резиденцію Межигір’я, яка була виведена з державної власності у 2007 році. Парадокс у тому, що це правда. Ющенко дійсно зробив це у зговорі з Януковичем, цілеспрямовано перевів Межигір’я з ДУС у сферу ведення Кабміна, який передав Межигір’я в статут держпідприємства «Надра України», а те – вивело резиденцію з держвласності на користь фіктивної донецької фірми. Після цього Янукович почав будувати у Межигір’ї власний рай», – заявив народний депутат Сергій Лещенко.

За його словами, лист з підозрою у порушенні українського законодавства висланий Віктору Ющенко поштою.

Адвокат екс-президента Віктор Наум вже відреагував на звинувачення: «Готові постати перед судом і доводити свою повну невинуватість. Люди, які мають хоч найменше розуміння подій в Україні у той час, розуміють, що ця справа – абсурд». Адвокат відмовився прокоментувати деталі справи про Межигір’я, але зазначив, що такої «ахінеї» ще не зустрічав.

Теги: #ВікторЯнукович #ВікторЮщенко #Межигір'я

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео