Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Найближчих сім років калинівчанин проведе за гратами за незакінчений замах на вбивство

Найближчих сім років калинівчанин проведе за гратами за  незакінчений замах на вбивство
28687 ПЕРЕГЛЯДІВ

Калинівською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано обвинувачення у розгляді районним судом кримінального провадження за обвинуваченням 56-річного жителя Козятина, який в січні 2019 року вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.15 , ч.1 ст. 115 КК України, а саме незакінчений замах на вбивство.

У ході судового розгляду стороною  обвинувачення повністю доведено вину чоловіка, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті  неприязних відносин із 35-річним земляком, під час раптово виниклої суперечки, усвідомлюючи протиправність своїх дій та настання негативних наслідків, на кухні будинку, виконуючи свої злочинні дії, схопив кухонний ніж, та наніс прицільний удар в ліву частину грудної чоловікові. Однак, не закінчив свій злочинний намір до кінця, оскільки третій чоловік, який з випивав спиртне разом з обвинуваченим та потерпілим, перешкодив продовжувати наносити удари ножем. Внаслідок чого у потерпілого мало місце проникаюче колото-різане поранення лівої половини грудної клітини   що супроводжувалось гематороксом. За ступенем тяжкості вказане тілесне ушкодження  відноситься до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою загрози життю. Свою вину обвинувачений визнав у повному обсязі.

За принципової позиції прокуратури винну особу  засуджено за ч.3 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України до 7 років позбавлення волі.

На даний час вирок не набув законної сили.

 

 

Прес-служба прокуратури Вінницької області

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео