Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За фактом моторошної події на Вінниччини – вбивства сином власного батька, справу направлено до суду

За фактом моторошної події  на Вінниччини – вбивства сином власного батька, справу направлено до суду
85596 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так, обвинувачений та потерпілий спільно проживали в с. Якушинці, Вінницького району. Зі слів родичів померлого, обвинувачений зловживав алкогольними напоями через, що перебував зі своїм батьком у неприязних відносинах, у них постійно виникали суперечки, що переростали в бійки.

У середині грудня, син з батьком, вкотре, посварилися та під час словесного конфлікту у сина виник умисел на умисне протиправне заподіяння смерті своєму батькові.

Реалізуючи свій злочинний умисел на позбавлення життя, він схопив зі столу ніж,  та умисно наніс ним численні цілеспрямовані удари в життєво важливу ділянку тіла потерпілого.

Після вчинення вищевказаних дій обвинувачений виявив, що його батько лежить на підлозі без ознак життя, він загорнув тіло потерпілого у ковдру, погрузив його на тачку та вивіз на присадибну ділянку біля будинку у якому мешкали. Викопав яму, в яку закопав тіло батька, чим хотів приховати скоєний ним злочин.

За процесуальним керівництвом Вінницької місцевої прокуратури,  вже за кілька годин після встановлення факту вбивства чоловіка, були зібрані докази, які свідчили про  причетність до вказаного злочину сина потерпілого, якого одразу затримали.

 Зловмиснику оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України тобто  вбивство, умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Слідчим суддею Вінницького міського суду задоволено клопотання прокурора Вінницької місцевої прокуратури про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Обвинувальний акт направлено до Вінницького районного суду для розгляду по суті, призначено колегію суддів, тривають судові розгляди.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео