Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Віталій Кличко свідчив у НАБУ: «Суспільство має знати правду, чи пропонував Андрію Богдану хтось хабаря і хто саме»

Віталій Кличко свідчив у НАБУ: «Суспільство має знати правду, чи пропонував Андрію Богдану хтось хабаря і хто саме»
254003 ПЕРЕГЛЯДІВ
 

Мер Києва Віталій Кличко в середу свідчив у  НАБУ в кримінальному провадженні, яке відкрили за його зверненням. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Стосується провадження публічної заяви керівника Офісу Президента Андрія Богдана про нібито пропозицію йому якимись особами хабаря у 20 мільйонів доларів, нібито від імені і в інтересах Віталія Кличка.

«Подібні висловлювання керівника Офісу Президента підлягають перевірці в рамках досудового розслідування, оскільки можуть свідчити про вчинення кримінальних правопорушень. Дивує одне: чому пан Богдан, юрист за фахом, не звернувся одразу до правоохоронних органів, а пішов із «яскравими» заявами на прес-конференцію? Я, як і все суспільство, хочу знати: якщо таке трапилося насправді, хто звертався, від чийого імені і з якою пропозицією? Прізвища, суми, умови і чи отримала посадова особа неправомірну вигоду», – написав мер Києва.

Інакше, наголосив Віталій Кличко, заява Андрія Богдана є брехливою і наклепницькою. Абсолютно невідповідною рівню посади, яку він сьогодні обіймає.

«Переконаний, НАБУ розслідує оприлюднену інформацію і суспільство дізнається правду», – зазначив Віталій Кличко.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео