Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Вінниччині, зловмисника, який кинув вибуховий предмет у натовп дітей, взято під варту

На Вінниччині, зловмисника, який кинув вибуховий предмет у натовп дітей, взято під варту
58190 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження щодо 65-річного жителя міста Вінниці, який, 23 серпня, близько 20.00 години, у дворі одного з багатоквартирних будинків спального мікрорайону Вишенька,  після конфлікту з сусідами щодо парковки його автомобіля на території зеленої зони у дворі, кинув у натовп дітей вибуховий предмет. Унаслідок цього, 9-річна дівчинка отримала  ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

На місце події  виїжджав виконувач обов'язків керівника Вінницької місцевої прокуратури, слідчо-оперативна група Вишенського відділення поліції.

Після проведення необхідних слідчих дій, допиту очевидців, 24 серпня, вінничанину повідомлено про підозру у вчиненні замаху на вбивство, а 26 серпня Вінницьким міським судом задоволено клопотання прокурора та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без можливості внесення застави.

Наразі  за цим фактом проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні  за ч. 2. ст. 15,  п. 1  п. 2  п. 5. п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За таке правопорушення передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

 

 

Пресслужба прокуратури Вінницької області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео