Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За вчинене вбивство на рецидивістів чекає життя за гратами

За вчинене вбивство на рецидивістів чекає життя за гратами
227134 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратура Вінницької області здійснювала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті людині громадянином Росії та мешканцем Миколаївської області.

У ході досудового розслідування установлено, що 52-річний та 38-річний, раніше судимі чоловіки, вступивши у попередню злочинну змову, вранці 11.10.2014, з метою заволодіння чужим майном та звернення його на свою користь, проникли у домогосподарство жительки смт Тростянець. Злочинці, розподіливши між собою ролі, із застосуванням фізичного насильства, здійснили напад на жінку.   Поки один із них, у підсобному приміщенні домоволодіння, зв’язав їй руки та ноги, заклеїв дихальні шляхи липкою стрічкою та спостерігав за вулицею, аби не з'явились сторонні особи, інший, проник у будинок потерпілої та незаконно заволодів 1 тис. грн та виробами із золота.

Смерть у 41-річної жінки наступила від механічної асфіксії.

        З місця вчинення злочину зникли, а грошовими коштами та золотими виробами розпорядились на власний розсуд.

         У суді прокурор довів вину злочинців. 52-річний житель Миколаївщини,  скоївши кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 КК України, засуджений до довічного позбавлення волі та 38-річний громадянин Росії, що скоїв  кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 187 КК України, найближчих 9 років проведе за гратами.

 

Пресслужба прокуратури Вінницької області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео