Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві працівниками Служби безпеки України було затримано слідчого поліції на хабарі

У Києві працівниками Служби безпеки України було затримано слідчого поліції на хабарі
30420 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві до співробітника Служби безпеки України звернувся чоловік з інформацією про вимагання хабара одним із співробітників поліції. Центральний апарат ДБР під керівництвом ГПУ відкрили кримінальне провадження за даним фактом. В результаті цього провадження працівниками Київського міського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції встановили особу порушника, яким виявився слідчий Оболонського УП ГУНП у місті Києві.

Слідчий Оболонського управління поліції вимагав тисячу доларів США за повернення автомобіля, вилученого в рамках кримінального провадження.

Одразу після того як він отримав другу частину  від загальної суми порушника було затримано співробітниками внутрішньої безпеки НПУ, ГУБКОЗ СБУ у Києві та Київській області та слідчими ДБР. Усі кошти, які були надані були вилучені.

Слідчого затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тепер слідчому за даною статтею загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео