Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Махінації голови обласної ради Дніпра

Махінації голови обласної ради Дніпра
70032 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова обласної ради Дніпра Святослав Олійник має на своєму рахунку цілу низку нерухомості, ба більше володіє великою бізнес-імперією.


Як показало розслідування, пан Олійник дуже часто не декларує своє майно, а також доходи своєї громадянської дружини – Ірини Гунази, з якою вони виховують двох неповнолітніх дітей.


Дружина Святослава – проживає в Словаччині, хоча нерухомістю володіє так само і в Україні. До списку її власності входять з десяток будинків, чималі ділянки землі, а також нежитлові приміщення в Києві, Дніпрі та інших областях України. Незаперечною є інформація про нерухомість за кордоном.


В одному із міст Словаччини Ірина Гуназа володіє ділянкою землі понад 2 000 кв. м. Також до активів належать сільгоспбудівля та приналежна до неї ділянка площею понад 7 000 м. кв. В сусідньому місті Врутки Ірина є власницею готелю «Bagarova chata» та ще однієї земельної ділянки з поверхнею понад 8 000 м. кв.


Що цікаво, цією нерухомістю пані Ірина заволоділа в період, коли вона згідно із деклараціями практично не працювала.


Окрім вище сказаного, дружина Олійника є власницею двох компанії у Славаччині – «Arograf» та «Proxima». Обидва капітали мають тісний зв’язок із Україною. У 2014 році влада області висунула обвинувачення одному з керівників компанії, щодо розкрадання ресурсів на ремонт доріг, серед фігурантів справи був і сам пан Олійник. Однак, у 2015 році справу швидко було закрито. Це «несподівано» співпало з передачею 50% активів дружині.


Окрім цього, Святослав Олійник через дружину та інших уповноважених осіб керує ще декількома будівельними, сільськогосподарськими компаніями, що зареєстровані під торговими марками в Словаччині та Україні.


Згідно отриманих даних, антикорупційні органи готуються до порушення кримінальної справи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео