Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

8 років позбавлення волі: у Дніпрі прокуратура довела законність покарання військовослужбовцю за розбій

8 років позбавлення волі: у Дніпрі прокуратура довела законність покарання військовослужбовцю за розбій
235070 ПЕРЕГЛЯДІВ

За публічного обвинувачення прокурорів Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері ухвалою Дніпровського апеляційного суду 22.11.2021 залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким військовослужбовця однієї з військових частин Нацгвардії України визнано винним у розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 КК України).

Вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 28.07.2021 йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі, з конфіскацією всього належного майна та позбавлено військового звання «старший сержант». Не погоджуючись з вироком, засуджений подав апеляційну скаргу.

У ході апеляційного розгляду доведено, що 26.06.2020 вказаний військовослужбовець, діючи за попередньою змовою з іншим громадянином, з метою заволодіння чужим майном, шляхом погроз та насильства заволоділи матеріальними цінностями сторонньої особи на загальну суму понад 25 тис. грн, якими у подальшому розпорядилися на власний розсуд.

В результаті нападу потерпілому було заподіяно тілесні ушкодження.

У суді обвинувачений свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні не визнав.

Теги: Дніпровська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,військовослужбовець,розбій,вирок суду,апеляційний суд ,Дніпро

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео