Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Вінниччині правоохоронці затримали групу, що викрала 220 тисяч гривень

На Вінниччині правоохоронці затримали групу, що викрала 220 тисяч гривень
380828 ПЕРЕГЛЯДІВ

Патрульній поліції під час затримання крадії допомагав спецпідрозділ з вирішення надзвичайних ситуацій. Затримали правопорушників вночі дев’ятого грудня біля автозаправки, яка розташована узбіч Немирівського шосе при в’їзді до Вінниці. Злочинці обікрали господарство місцевого фермера, що проживає в селі Комарів Вінницької державної адміністрації. Банда викрала із сейфу двісті двадцять тисяч гривень.

                                                                  

Поліція запевняє, що до скоєння злочину крадії готувалися ретельно, продумали одяг, ролі та навіть слова на випадок затримання. Спецпідрозділ поліції вилучив у банди  інструмент для злому сейфу, замки, металеві грати, чорні балаклави, рації та відмички.

 

Затримані вінничани уже раніше були судимі за схожі майнові крадіжки віком від двадцяти одного до п’ятдесяти років. За статтею 185 Кримінального кодексу України, що звучить як «крадіжка» групі злодіїв загрожує ув’язнення до шести років. Зараз, банду направили до місцевого відділку поліції та затримали  в ізоляторі. Правоохоронці готують дані для оголошення запобіжного заходу: тримання під вартою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео