Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зрадив в умовах воєнного стану – так званому заступнику голови адміністрації м. Маріуполя заочно повідомлено про підозру

Зрадив в умовах воєнного стану – так званому заступнику голови адміністрації м. Маріуполя заочно повідомлено про підозру
331205 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру 42-річному заступнику керівника Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 42-річний посадовець, перебуваючи у місті Маріуполі, яке на теперішній час перебуває під контролем представників збройних сил рф, добровільно надав згоду на співпрацю з окупантами.
Підозрюваний погодився на пропозицію загарбників та обійняв посаду заступника голови так званої «місцевої адміністрації «ДНР» - адміністрації м. Маріуполя».
Перебуваючи на вказаній посаді, останній надає допомогу рф та її воєнізованим формуванням у проведенні підривної діяльності проти України в умовах воєнного стану.
Досудове розслідування здійснюється третім слідчим відділом (з дислокацією у м. Маріуполі) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео