Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Накрили мінометним та артилерійським вогнем – на Донеччині розпочато кримінальні провадження

Накрили мінометним та артилерійським вогнем – на Донеччині розпочато кримінальні провадження
411428 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 14 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 14-15 червня 2022 року рашисти накрили мінометним та артилерійським вогнем міста Красногорівка, Курахівка, Бахмут, Залізне, Неліпівка, а також селища Покровське, Орлівка, Піски, Гришине і смт. Нью-Йорк.
Крім того, російські окупаційні війська гатили по смт. Желанне та селищу Новоселівка Перша з установок РСЗВ «Смерч» та РСЗО «Ураган», внаслідок чого були пошкоджені приватні домоволодіння мирних мешканців.
У м. Костянтинівка та м. Авдіївка через щільний обстріл з боку армії рф двоє осіб загинуло, ще троє жінок зазнали серйозних поранень.
Внаслідок чисельних обстрілів загарбників зруйновано приватні домоволодіння, багатоквартирні будинки, магазини, ферму, сільськогосподарську техніку та автомобілі. Також зазнали пошкоджень лікарні, дитячі навчальні заклади та газорозподільна станція.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео