Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Київщині адвокат постане перед судом за напад на оператора програми «Схеми» на радіо Свобода

На Київщині адвокат постане перед судом за напад на оператора програми «Схеми» на радіо Свобода
317914 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Броварської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно адвоката за фактом умисного заподіяння побоїв журналісту у зв’язку зі здійсненням ним професійної діяльності (ч. 2 ст. 345-1 КК України). 

Розслідуванням встановлено, що оператор програми журналістських розслідувань «Схеми» на Радіо Свобода здійснював відеозйомку у приміщенні однієї з селищних рад у Фастівському районі Київської області. Адвокат, застосувавши силу, наніс побої оператору та вдарив по відеокамері, тим самим вивів її із ладу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Броварського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області, оперативний супровід - Департамент захисту інтересів суспільства і держави Національної поліції України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео