Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

БЕБ передало цигарок на 10 млн грн для військових ЗСУ

БЕБ передало цигарок на 10 млн грн для військових ЗСУ
393273 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області спільно з працівникам Управління стратегічних розслідувань ДСР Національної поліції України передали 331 тис пачок цигарок у вісім військових частин Збройних Сил України. Загальна вартість відправлених цигарок - 10 млн грн.

Рішення про передачу тютюнових виробів для потреб військовослужбовців, залучених до виконання бойових завдань ухвалив Личаківський районний суд м. Львова.

У кінці лютого детективи БЕБ викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів, у тому числі їх контрабанду за кордон. Товари вилучено під час проведення обшуків у складському приміщенні на території Закарпатської області.

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області повідомили про підозру фігуранту за організацію та збут незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Процесуальне керівництво здійснює Львівська обласна прокуратура.

Нагадаємо, детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів в тому числі їх контрабанду за кордон. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-na-lvivshchyni-vyluchylo-kontrafaktni-tsyharky-maizhe-na-18-mln-hrn
#ukraine  #БЕБ  #Бюро  #Бюджет #Економіка #Безпека #цигарки #контрафакт #електронні_сигарети #підробка

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, економічна безпека, Україна,ukraine,бюро,економіка,електронні_сигарети

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео