Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Взято під варту мешканця Київщини, який кинув гранату в знайомих, внаслідок чого одна людина загинула, двоє - травмовано

Взято під варту мешканця Київщини, який кинув гранату в знайомих, внаслідок чого одна людина загинула, двоє - травмовано
387235 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Таращанського відділу Білоцерківської окружної прокуратури мешканцю Білоцерківського району повідомлено про підозру в умисному вбивстві знайомого, вчиненому у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб (п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України). Суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.

За даними слідства, 29 травня 2023 року підозрюваний за місцем свого проживання проводив дозвілля в компанії друзів. Згодом він дістав з кишені гранату, привів її у дію та кинув за 10 метрів від  місця знаходження знайомих.

Внаслідок детонації вибухового пристрою одна людина загинула, ще троє - травмовані.

Досудове розслідування здійснюється Білоцерківським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео