Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Начальника служби логістики однієї з військових частин ЗСУ викрито на привласненні тепловізорів та камер нічного бачення

Начальника служби логістики однієї з військових частин ЗСУ викрито на привласненні тепловізорів та камер нічного бачення
316434 ПЕРЕГЛЯДІВ

    За процесуального керівництва Житомирської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону повідомлено про підозру офіцеру однієї з військових частин, дислокованої на Житомирщині.

   Йому інкриміновано привласнення військового майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 410 КК України).

  Слідством установлено, що старший лейтенант ЗСУ, у період з жовтня 2022 по березень 2023 привласнив військове майно (камери нічного бачення та тепловізори) на загальну суму понад 3,2 млн грн.

   Завдані державі збитки відшкодовані в ході досудового розслідування в повному обсязі.

  Досудове розслідування проводить ТУ ДБР, розташоване у м. Хмельницькому за оперативного супроводу відділу міграційної поліції ГУНП в Житомирській області.

   Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Житомирська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,повідомлено про підозру,офіцер ЗСУ,привласнення військового майна,тепловізори

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео