Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Підрозділи ВМСУ на Київському морі навчилися відбивати ворожі диверсійні групи

Підрозділи ВМСУ на Київському морі навчилися відбивати ворожі диверсійні групи
401079 ПЕРЕГЛЯДІВ
Напередодні святкування Дня Військово-Морських сил України підрозділи, що виконують завдання в Північній операційній зоні, взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях з відбиття нападу ворожих диверсійних груп на узбережжі Київського моря.
Про це в суботу, 1 липня, повідомляє пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ.
За ходом навчань з висадкою десанту спостерігав командувач ОС ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, на Північному напрямку ще зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів ворога, а також вірогідність появи диверсійно-розвідувальних груп противника. Відтак війська постійно тренуються активно діяти в обороні північних рубежів.
Наєв відзначив, що військовослужбовці підрозділу національних Військово-Морських сил ЗСУ, які діють в акваторії Київського моря, використовують сучасну техніку та озброєння, передані у рамках воєнно-технічної допомоги Сполученими Штатами.
“Вони оперують не лише на воді, а й виконують завдання із прикриття повітряного простору над Києвом. І на їхньому рахунку вже чимало збитих засобів повітряного нападу противника. Дається взнаки підготовка – особовий склад дивізіону катерів добре навчений, адже проходив навчання за кордоном і зараз виконує завдання, знаходячись у постійному бойовому чергуванні”, – підкреслив генерал Наєв.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео