Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

5000 доларів за ухилення від призову: у Києві затримано військовослужбовця

5000 доларів за ухилення від призову: у Києві затримано військовослужбовця
350060 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди військовослужбовцем однієї з військових частин.

   За даними слідства, за 5000 доларів США він пообіцяв військовозобов’язаному допомогти з оформленням медичних документів та визнання його непридатним до військової служби із подальшим виключенням з військового обліку з метою ухилення від призову під час мобілізації, використавши особисті зв'язки з працівниками військово-лікарської комісії одного з РТЦК.

  10.08.2023 під час одержання вказаної суми військовослужбовця затримано правоохоронцями. Суму одержаної неправомірної вигоди вилучено у ході проведення слідчих дій. 

   Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в м. Києві за оперативного супроводу УСР у м. Києві ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Дарницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,затримано,неправомірна вигода,ухиляння від мобілізації,РТЦК та СП

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео