Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Експосадовцю міської ради, який контролює процеси передачі майна окупантам, повідомлено про підозру

Експосадовцю міської ради, який контролює процеси передачі майна окупантам, повідомлено про підозру
389418 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянину заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

У серпні 2022 року колишній землевпорядник виконкому Волноваської міської ради почав співпрацювати з представниками держави-агресора. Чоловік добровільно погодився обійняти псевдопосаду «начальника відділу муніципальної власності, розвитку й інфраструктури адміністрації Волноваського району днр».
 
 
«Чиновник» погоджує питання щодо переоформлення майна з муніципальної власності до «державної». Також він контролює процеси передачі загарбникам «безхазяйних» об’єктів та у складі відомчої комісії приймає рішення про знос будівель і споруд, на які вказують окупанти. При цьому фейковий посадовець спирається на законодавство рф і нікчемні нормативно-правові акти «днр».
 
Досудове розслідування - ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.  
 
Оголошеному в розшук громадянину максимально загрожує 10 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років та конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео