Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Через Тису за 15 000 Євро – викрито організатора незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон

Через Тису за 15 000 Євро – викрито організатора незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон
375916 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Києва у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).
За даними слідства, приватний підприємець під час воєнного стану організував схему з «тіньового» вивозу чоловіків призовного віку за межі країни. Він познайомився з мешканцем м. Покровська Донецької області та запропонував допомогу у виїзді до Угорщини. Свої послуги «бізнесмен» оцінив у 15 000 Євро.
 
           
 
За задумом підозрюваного призовник мав перетнути р. Тиса. Реалізуючи свій план, чоловік зустрів клієнта у м. Полтава. На власній автівці разом із ним він вирушив до Закарпатської області.
 
Прибувши до м. Хуст, перевізник отримав обумовлені кошти. В подальшому він підібрав ще одного клієнта, який вже вдруге намагався втекти з країни. До місця запланованого переправлення фігуранти їхали вже більш зручним для гірської місцевості автомобілем.
 
На маршруті до берега річки їх зупинили правоохоронці. Організатору обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави 908 400 грн.
 
Досудове розслідування здійснюється СУ ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу Управління міграційної поліції ГУНП в Донецькій області та ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео