Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка очима школярів

ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка очима школярів
112568 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учні Сєвєродонецької середньої загальноосвітньої школи №1 завітали до університету. Гості вишу на власні очі побачили, як тут проходить навчання, які практичні навички отримують студенти та курсанти. Крім цього, школярі оцінили перспективи, які перед ними відкриває поліцейський навчальний заклад.

Дітлахи переглянули профорієнтаційний відеоролик, а після цього про переваги здобуття вищої юридичної освіти в університеті майбутнім абітурієнтам розповів відповідальний секретар Приймальної комісії Олексій Бочковий. Він детально зупинився на умовах вступу та навчання у ЗВО, а також відповів на запитання, які виникали в присутніх під час бесіди.

Викладачі університету Олена Одинцова та Артем Коваленко разом зі школярами розглянули причини та умови протиправної поведінки дітей та обговорили кримінальну й адміністративну відповідальність неповнолітніх.

Далі хлопців та дівчат познайомили з діяльністю підрозділів університету, зокрема співробітники ЗВО продемонстрували клас вогневої підготовки, а також ознайомили з правильним виконанням вправ з фізичної підготовки.

«Цей захід відбувся в рамках співпраці з Управлінням ювенальної превенції ГУНП в Луганській області. Мета освітньо-професійного проекту – визначитися з вибором майбутньої професії, побачити переваги навчання у Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка та поспілкуватися зі студентсько-курсантькою громадою вишу»– зазначив начальник навчально-методичного відділу Володимир Веретянніков.

 

                                                                                                                      За інформацією прес-служби
                                                                      Луганського державного університету внутрішніх справ
                                                                                                                                       імені Е.О.Дідоренка

 

Теги: поліція, поліція луганщини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео