Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Урочиста присяга шкільних патрульних відбулась у Сєвєродонецьку

Урочиста присяга шкільних патрульних відбулась у Сєвєродонецьку
56607 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вони пройшли складний відбір. Не кожен бажаючий зміг потрапити до команди. Їх майже сорок. Вони хвилюються і переживають. Разом з ними хвилюються їх батьки, вчителі та найбільше — наставники, шкільні офіцери поліції. Відсьогодні вони — шкільні патрульні.

3 грудня настав той довгоочікуваний день, якого із нетерпінням чекали хлопці та дівчата, котрі виявили бажання стати на варті безпеки власної школи — день складання присяги шкільного патрульного. До присяги шкільних патрульних привів особисто начальник Управління патрульної поліції Олександр Гостіщев. Кожен шкільний вартовий відтепер має власний жетон, шеврон, однострій та щоденник правопорядку, до якого заноситиме події, які стосуються безпеки учнів.

Вже завтра шкільні патрульні розпочнуть свої чергування у школах Сєвєродонецька та з гідністю підтримуватимуть правопорядок у власних навчальних закладах.

Шкільний патруль Сєвєродонецька став першим в Україні, що охоплює одразу 20 навчальних установ міста.

Нагадаємо, що Шкільний патруль — спільний проект громадської організації "Регіон-13" та патрульної поліції Луганської області. Серед учнів 10 та 11 класів обрали найактивніших та найавторитетніших серед школярів хлопців та дівчат, які стоятимуть на варті порядку у своїх навчальних закладах. Шкільні патрульні — провідники між учнями та шкільними офіцерами поліції, спільною метою яких є зменшення кількості правопорушень у школах.

 

                                                                                             Відділ комунікації поліції Луганської області

 

Теги: поліція, поліція луганщини, шкільні патрульні

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео