Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На блокпосту поліцейські виявили у пасажира автівки набої та наркотики

56245 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щодня, на стаціонарних, мобільних або пересувних блокпостах співробітники поліції під час перевірок транспортних засобів та осіб, які в них переміщуються, виявляють заборонені речі, мобільні телефони, які значаться викраденими, осіб, які перебувають у розшуку або значаться причетними до НЗФ, викрадені автівки з перебитими номерними знаками або підробленими документами тощо.

Так, вчора, близько 18.30, на мобільному блокпосту в Старобільському районі під час перевірки транспортного засобу «Volkswagen Golf» та документів у водія і осіб, що перебували в автівці, у 27-річного пасажира співробітники поліції виявили 28 набоїв калібру 5,45 мм та 20 г марихуани. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Дана інформація внесена до ЄРДР за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

 

                                                                                            За інформацією Старобільського відділу поліції

 

Теги: поліція, поліція луганщини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео