Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Якби не поліція, подорож 14-річної дівчини «у доросле життя» могла б закінчитися трагедією

Якби не поліція, подорож 14-річної дівчини «у доросле життя» могла б закінчитися трагедією
195830 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого тижня ми розповідали про пошуки двох дівчат 14-ти та 16-ти років, які протягом двох днів не виходили на зв’язок зі своїми рідними, та повернення їх батькам. Вчора, ця ж сама 14-річна дівчина знову полишила домівку та гуляла містом допоки її не розшукали ювенальні поліцейські о 3 годині ночі.

До поліції звернулася 34-річна мешканка с. Метьолкіне з повідомленням про те, що її донька вранці пішла з дому та досі не повернулась, її місцезнаходження невідоме, на дзвінки вона не відповідає.

До розшуку зниклої неповнолітньої негайно був піднятий особовий склад поліції м. Сєвєродонецька, приданих сил, що базуються на території міста, орієнтовано патрульні наряди, УПП в Луганській області та прилеглі міськвідділи поліції. До третьої години ночі правоохоронці прочісували лісосмуги між м. Сєвєродонецьком та с. Метьолкіне, перевіряли друзів та знайомих втікачки, можливі місця її перебування. В результаті пошуків дівчину знайшли в машині її нового знайомого, з яким вона в цей день познайомилась у соціальній мережі.

На щастя, жертвою злочину неповнолітня не стала, проте не варто й казати чим могла закінчитися така її необачлива «подорож у доросле життя». Зараз з дівчиною та її матір’ю проводиться виховна та коригуюча робота, неповнолітню взято на облік інспекторами ювенальної превенції, спрямовані відповідні документи до навчального закладу та соціальних служб з метою встановлення контролю за родиною.

У відношенні матері буде складений адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

 

                                                                                                   Відділ комунікації поліції Луганської області

 

Теги: поліція, поліція луганщини, розшук неповнолітніх

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео