Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перед судом постане підприємець, який шахрайським шляхом заволодів коштами місцевого бюджету

Перед судом постане підприємець, який шахрайським шляхом заволодів коштами місцевого бюджету
140900 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратурою Донецької області спрямовано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 190 (шахрайство), ч.ч. 2, 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України стосовно 31-річного підприємця, який шахрайським шляхом заволодів коштами місцевого бюджету.

 У ході досудового розслідування встановлено, що у грудні 2018 року між фізичною особою-підприємцем та Бердянською сільською укладено договір на виконання робіт з поточного ремонту автодороги в с. Бердянське Мангушського району Донецької області.

Під час складання актів виконаних робіт зловмисник, з метою привласнення бюджетних коштів, умисно вніс до документів  недостовірні відомості, завищивши об’єми дорожнього будівництва, в результаті чого замовник безпідставно нарахував та зайво сплатив на його користь грошові кошти у сумі 132 тис грн.

На теперішній час досудове розслідування завершено.

 Максимальне покарання за вказані злочини - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

Теги: #законісправедливість #Донецька область #прокуратура

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео