Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рецидивіст, обвинувачений у зґвалтуванні 90-річної жінки, очікує на сьому судимість

Рецидивіст, обвинувачений у зґвалтуванні 90-річної жінки, очікує на сьому судимість
28649 ПЕРЕГЛЯДІВ

Приморським відділом Маріупольської місцевої прокуратури №1 направлено до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження стосовно раніше неодноразово судимого 33-річного мешканця Маріуполя, який упродовж місяця обікрав та двічі зґвалтував 90-річну жінку.

У ході досудового розслідування встановлено, що 4 березня поточного року чоловік, маючи на рахунку 6 судимостей за крадіжки, грабежі та розбої, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проник через вікно до приватного будинку, де проживає жінка 1929 р.н., звідки таємно викрав побутову техніку, продукти харчування на суму понад 700 грн.

Крім того, 8 березня, близько 22:00, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, крадій знову прийшов за вказаною адресою та напав на хазяйку. Стягнувши з неї спідню білизну, негідник зґвалтував стареньку та утік. Аналогічним чином він поглумився над потерпілою через два тижні, і тільки коли про нічні візити непроханого гостя до літньої жінки стало відомо поліцейським, підозрюваного було викрито та заарештовано.

За фактом скоєння чоловіком крадіжки, поєднаної із проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України), обвинувальний акт вже перебуває в провадженні суду. На теперішній час слідством зібрано достатньо беззаперечних доказів провини чоловіка і у скоєнні злочину, передбаченого чч.1,2 ст.152 (зґвалтування, вчинене повторно) КК України.

Максимальне покарання за вказані злочини – до 10 років позбавлення волі.

Теги: #законісправедливість #Донецькаобласть #прокуратура

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео