Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Понад 6 років за гратами проведе неодноразово судимий злочинець, який торгував метадоном у під’ізді багатоповерхівки

Понад 6 років за гратами проведе неодноразово судимий злочинець, який торгував метадоном у під’ізді багатоповерхівки
84780 ПЕРЕГЛЯДІВ

До 6 років і 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено 45-річного мешканця Краматорська за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Публічним обвинуваченням, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура,  надано суду достатньо вагомих та беззаперечних доказів того, що чоловік, лише у серпні минулого року звільнившись умовно-достроково з міст позбавлення волі, де в черговий раз відбував покарання за аналогічний злочин, не зійшов з хибного шляху і продовжив здійснювати незаконні операції з наркотиками, налагодивши їх реалізацію у приміщеннях житлових будинків.                           

Зокрема, у березні, перебуваючи у під’їзді одного з багатоквартирних будинків у центрі м. Краматорська, чоловік продав покупцеві за 550 грн паперовий згорток, у середині якого знаходився метадон, на чому його було викрито поліцейськими. У подальшому в ході обшуку за місцем мешкання зловмисника виявлено та вилучено ще декілька згортків із вказаною психотропною речовиною, які він зберігав для особистого вживання.

 

Теги: #законісправедливість, #Донецькаобласть , #наркотики

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео