Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За зберігання наркотичних засобів та прекурсорів працівник виправної установи відповість у суді

За зберігання наркотичних засобів та прекурсорів працівник виправної установи відповість у суді
169184 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області до Артемівського міськрайонного суду спрямовано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 309 та ч. 2 ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, прекурсорів у великих розмірах без мети збуту) КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що вранці 1 липня 2018 року 34-річний молодший інспектор Бахмутської установи виконання покарань (№6) по дорозі на роботу знайшов пакет, у якому знаходився медичний шприц об’ємом 20 мл та ємність з полімерного матеріалу з опієм ацетильованим загальною масою 1,1 г (в перерахунку на суху речовину) та три пакетика із складниками для виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин - прекурсорами.

Свої «знахідки» молодший інспектор заховав під одяг та заніс через контрольно-пропускний пункт до установи, де зберігав для особистого вживання, але під час особистого огляду співробітники установи, які входили до складу оперативної групи, виявили у нього  заборонені речі.

На теперішній час обвинувальний акт спрямовано до суду.

Довідково: санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Теги: #законісправедливість #Донецькаобласть #наркотики

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео